Pesten nyitotta meg új magánrendelőjét stratégiai partnerünk, a Budai Egészségközpont

Megnyitotta negyedik, Pesten az első magánrendelő egységét a Budai Egészségközpont, Magyarország vezető magánegészségügyi intézménye.
A 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Egészségközpont járóbeteg kapacitása az új rendelőnek köszönhetően közel 60 százalékkal bővül.

Budai Egészségközpont

200 szakorvossal és 45 szakterülettel a Budai Egészségközpont nyújtja partnerei számára a legszélesebb körű szolgáltatásokat a piacon. Az intézmény a mintegy két évtizedes fennállása során folyamatos fejlesztésekkel igyekezett minél magasabb színvonalon kielégíteni a növekvő ügyfél-igényeket. A tudatos fejlesztési stratégia jelentős állomása a jelenlegi három budai telephely mellett a Váci úti BSR Centerben nyíló járóbeteg-szakellátási központ, amely egyben a cég vállalat-egészségügyi tevékenységének központi egysége is.

A bővülésnél fontos szempont volt, hogy a Duna pesti oldalán élő és dolgozó partnerek számára is könnyebben és gyorsabban elérhetők legyenek a magas minőségű szolgáltatások, a menedzserszűrések alkalmával pedig csökkenjen a munkából való kiesés ideje. Az intézmény a páciensek még magasabb szintű kiszolgálása érdekében portfóliójának további bővítését tervezi a jövőben.

A csaknem 2000 m2-es Váci úti rendelőegységben egyrészt a régóta népszerű és folyamatosan fejlesztett privát és vállalategészségügyi prevenciós programok, foglalkozás-egészségügyi ellátás, valamint széles körű járóbeteg szakellátás lesz elérhető több mint 20 szakterületen. A szakrendeléseket mintegy 500 millió forint értékű orvostechnika támogatja. Valamennyi szakmában a legmodernebb műszerezettség áll az orvosok és a betegek rendelkezésére.

A Budai Egészségközpont 2019. július 8-tól várja a jelenlegi és új pácienseket a Váci út 135-139. szám alatt található BSR Centerben. Az új rendelőben elérhető szolgáltatásokra a központi telefonszámon és online már foglalható időpont.

Az Egészségközpont telephelyein elérhető szolgáltatásokról bővebben az alábbi linkeken olvashatnak:

Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő8:00-20:00
kedd-péntek8:00-18:00

Vagy jöjjön el hozzánk személyesen

Cím:
1133 Budapest, Váci út 80. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
hétfő7:45-17:00
kedd-péntek7:45-16:00
E-mail cím:
info@otpep.hu