Miért érdemes az
OTP Egészségpénztárt választania?

 • Mert családja kiadásait is elszámolhatja

  Jelentse be családtagjait kedvezményezettnek, így az ő egészségügyi és egyéb kiadásaikat is rendezheti egészségszámlájáról. A pénztári befizetés után 20% adó-visszatérítés igényelhető, érdemes tehát egészségszámláról fizetni a család kiadásait is. Társkártyával közvetlenül családtagjai is vásárolhatnak.

 • Mert növelheti forrását

  Az egészségszámlájára történő befizetések után 20% adó-visszatérítést igényelhet, évente akár 150 000 forintot (750 000 Ft befizetése esetén). 2019-től az egyéni befizetések mellett már a munkáltatói hozzájárulás és adomány után is igényelheti a 20% adó-visszatérítést.

 • Mert egyedi árkedvezményeket is igénybe vehet

  Akár 5-30 százalékos árkedvezményt is igénybe vehet, hiszen a szolgáltatók rendszeresen nyújtanak engedményt a pénztártagoknak.

 • Mert további 10% adó-visszatérítés is lehetséges

  Amennyiben – átmenetileg szabad – pénzét 2 évre leköti, vagy egészségszámlája terhére – orvosi javaslattal – vesz igénybe szűrővizsgálatot, úgy további 10% adó-visszatérítésre válhat jogosulttá.

 • Mert egészségkártyával kényelmesen vásárolhat

  OTP Egészségkártyával egyszerűen, gyorsan fizethet a több ezer kártyaelfogadó hely valamelyikén és bizonyos webshopokban. A Pénztárral szerződött kártya elfogadóhelyekről a Szolgáltató keresőben tájékozódhat.

 • Mert megbízható

  Az OTP Egészségpénztár stabil és biztonságos, hátterében az OTP Bankcsoport áll. Az OTP Egészségpénztár Magyarország egyik legnagyobb egészség- és önsegélyező pénztára. Az egészségpénztárba belépők közül minden ötödik az OTP Egészségpénztárt választotta, így ma már több mint 290 000 tag veheti igénybe szolgáltatásainkat.

 • Mert több 100 szolgáltatást számolhat el

  Pénztári számlája terhére többek között olyan kiadásokat is elszámolhat, mint a szemüveg, fogászat, nőgyógyászati/urológiai vizsgálat, babaápolási termékek, lakáscélú jelzáloghitel törlesztés, beiskolázás. Szolgáltató keresőnkben megtalálhatja az Önnek legideálisabb szolgáltatót.

 • Mert nyomon követheti számlaforgalmát

  Számlaforgalmát megtekintheti az OTP Portálok oldalunkon és a Pénztár mobil applikációjában, ahol egyenlegét is lekérdezheti, feltöltheti és a szolgáltatók között is kereshet. A Portálon emellett aktiválhatja/letilthatja egészségkártyáját és megjelölheti családtagjait kedvezményezettnek. További befizetési lehetőségekről itt tájékozódhat.

 • Mert egész élete során számíthat egészségszámlájára

  Pénztári egyenlegét olyan élethelyzetekben is felhasználhatja, mint a gyermek születése, nevelése, beiskolázása, a lakáscélú jelzáloghitel törlesztése, az idősgondozás, vagy a temetés költségeinek elszámolása.


Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő-péntek7:30-20:00

Nyitva tartás a személyes ügyfélszolgálatunkon

Ügyfélszolgálatunk az alábbi nyitvatartási időben várja Önt:
Hétfő: 8.30 - 17.00
Kedd - péntek: 8.30 - 16.00

Saját- és kollégáink egészsége érdekében ügyfélszolgálatunkon kötelező maszkot viselniük az ügyfeleknek 2020. szeptember 1-től. A maszkviselés a 6. életévét betöltött gyermekekre is vonatkozik. Emellett az ügyfélszolgálat helyiségében ügyintézőnként egyszerre csak egy ember tartózkodhat, továbbá egy fő várakozhat.

Kérjük, vigyázzon saját és környezete egészségére!

Köszönjük együttműködését!

Emellett ügyfélszolgálatos kollégáink rendelkezésére állnak:
- telefonon (H-P: 7.30-20.00),
- e-mailben,
- és chat-en (H-P: 8.00-18.00) keresztül is.

Cím:
1133 Budapest, Váci út 80. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
Hétfő: 8.30 - 17.00
Kedd-péntek: 8.30 - 16.00
E-mail cím:
info@otpep.hu
Bankszámlaszám:
11703006-20411440
Adószám:
18105564-1-41
További oldalak:
www.otpportalok.hu
www.golyavaro.hu
www.facebook.com/otpep
www.instagram.com/otpep
www.youtube.com/user/otppenztarak