Pénztári ügyintézés – átmenetileg

Az OTP Egészségpénztár a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben is kiemelten ügyel munkatársai, pénztártagjai és ügyfelei egészségére. Emellett arra is törekszik, hogy fenntartsa a Pénztár működőképességét és a pénztártagoknak nyújtott szolgáltatások folyamatosságát. Ezért átmenetileg bizonyos korlátozások mellett dolgozik a Pénztár, mely óvintézkedések érintik a pénztári ügyintézés, a belépési nyilatkozatok feldolgozásának megszokott menetét is.

A pénztári ügyintézők otthoni munkavégzése és a beérkező levélküldemények „pihentetése, karanténba helyezése” következtében átmenetileg a belépési nyilatkozatokat késedelemmel tudjuk feldolgozni. Köszönjük megértését és türelmét!


Tagszervezőknek

Az OTP Egészségpénztár az egyik legnagyobb egészségpénztár Magyarországon. A pénztártagok száma folyamatosan bővül, és ennek sikeréből Ön is részesülhet. Ossza meg másokkal, hogy az OTP egészségpénztári tagsággal milyen előnyökre tehetnek szert, a pénzügyi előnyöket ki is számolhatja a kalkulátorunkon.

 • Mert megbízható, és gazdaságosan működik

  Az OTP Egészségpénztár stabil és biztonságos, hátterében az OTP Bankcsoport áll.

 • Mert széles körű

  Mert olyan kopogtató termék, amely szinte minden családnak jó szívvel ajánlható, ugyanakkor az eladása támogatja az Ön portfóliójában lévő egyéb termékek értékesítését is

 • Mert értékteremtő

  Az OTP egészségpénztári tagsággal növelhető a család egészségmegőrzésére és önsegélyezésére rendelkezésére álló forrása

 • Mert alkalmazkodik az ügyfelek egyéni igényeihez

  Az ügyfelek a szolgáltatások közül szabadon választhatnak, valamint szolgáltatói hálózat bővítésénél az egyéni igényeiket is figyelembe vesszük.

 • Mert kiemelkedő szolgáltatásokat kínál

  • Az országos kártyaelfogadó hálózatban az OTP Egészségkártyával az ügyfelek könnyedén és biztonságosan vásárolhatnak
  • Az OTP Egészségkártya azonnal feltölthető az OTP Portálokon, az OTP Egészségpénztár saját applikációjával, valamint a Simple alkalmazás segítségével
  • A számla folyamatosan nyomon követhető az OTP Portálokon

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és Ön is az OTP Egészségpénztár szerződött tagszervező partnerévé szeretne válni, kérjük, hogy jelezze ezirányú igényét a partner@otpep.hu címen vagy az ügyfélszolgálati telefonszámon (+36 1 3666 555 /5-ös menüpont/). Amennyiben további információra lenne szüksége, akkor is forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Hol költhetem el?

Itt megtalálja szolgáltató partnereink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Tovább

Nyomtatványok

A belépéshez szükséges nyomtatványokat, szabályzatokat tudja itt letölteni.

Tovább

Kedvezmények

Szolgáltató partnereink 5-30% árkedvezményt biztosítanak Önnek és családjának.

Tovább

Egészségpercek

Szánjon pár percet egészségére, olvassa el életmóddal, egészségpénztári praktikákkal kapcsolatos cikkeinket!

Tovább

Gyakran ismételt kérdések

Regisztráció iránti kérelmet a kapcsolattartó küldheti meg a Pénztárnak levélben/e-mailben, ha rendelkezik OTP Egészségpénztárral kötött tagszervezői szerződéssel. A regisztrációt a Pénztár végzi el.

A megerősítő kód az OTP Portálok oldalon kezelt adatok biztonságát segíti, így nem tudnak belépni illetéktelenek.

Az OTP Portálok oldalon egy regisztrációval (e-mail cím, név) tudja intézni az OTP Egészségpénztár tagszervezéssel kapcsolatos teendőket.

A Portálon nyomon követheti szerzéseit, elszámolásait (csak főügynök), eleget tehet vizsga kötelezettségének, ráadásul bármikor elérhető és papírt sem kell használnia.

A tagszervezők regisztrációját a Pénztár végzi az előzetesen megküldött adatok alapján. A regisztrációt követően külön e-mailben kapja meg felhasználónevét és jelszavát. Amennyiben elfelejtette a felhasználónevét, akkor a partner@otpep.hu email címen kérheti megküldését.

Új jelszót az elfelejtett jelszónál igényelhet a Portálon.

Csak elérhetőségi adatot lehet módosítani, szerződéses adatainak módosítását, illetve a szervezeti egység adatainak (pl. székhely, névváltozás) módosítását e-mailben/levélben a kiemelt kapcsolattartó kezdeményezheti, amit a kapcsolatok menüpontban található címre juttathat el.

Az OTP Portál „Riportok és letöltések” menüjében, valamint az Egészségpénztár honlapján.

További információk


Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő-péntek 7:30-20:00

Elérés átmenetileg

Személyes ügyfélszolgálatunkon szünetel az ügyfélfogadás határozatlan időre. Ügyfélszolgálatos kollégáink jelenleg online és telefonon állnak rendelkezésére:
- telefonon,
- e-mailben,
- vagy chat-en keresztül,
- emellett javasolt az
online ügyintézés.

Kérjük, eredeti számlái benyújtását ütemezze későbbi, járvány utáni időszakra. Egészsége megőrzéséért átmenetileg otthon gyűjtse számláit, és most csak azok másolatát küldje el e-mailben a Pénztárnak (az eredeti példányt a járványhelyzet után juttassa el a Pénztárhoz). Halaszthatatlan vásárlás esetén válassza inkább az egészségpénztári kártyával történő fizetést, hiszen a biztonságosabb fizetés mellett ez esetben a számlát sem kell benyújtania.
(A számlák leadása jelenleg korlátozottan lehetséges:
- számlagyűjtő dobozunkon keresztül, a 1133 Budapest, Váci út 80. alatti OTP Bankfiók nyitvatartási idejében- zárva tartás esetén nem elérhető -, vagy
- postai úton, vagy

- átmenetileg e-mailben és később postán vagy személyesen.)
A Pénztár felkészült és megelőző intézkedéseket vezet be a koronavírussal kapcsolatos helyzet kezelésére. A Pénztár a zavartalan ügymenet biztosítására törekszik.

Köszönjük együttműködését!

Cím:
1133 Budapest, Váci út 80. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
Hétfő: 7.45-17.00
Kedd-péntek: 7.45-16.00
E-mail cím:
info@otpep.hu
Bankszámlaszám:
11703006-20411440