Üzleti Oscar-díjat kapott kampányunk

A nemzetközi díjat közel 4000 nevező közül nyerte el „A munka nem várhat” koncepció.

Az OTP Egészségpénztár az üzleti élet Oscar-díjaként emlegetett rangos International Business Awards arany fokozatát vihette haza 2018 augusztusában. „A munka nem várhat” kampány a közérdekű ügyek kezelése kategóriában bizonyult a legjobbnak. A legnagyobb eredmény persze az, ahogy a lakosság fogadta a kisfilmeket.

Hosszú, kiszámíthatatlan várakozási idő, nehézkes összeegyeztetés a munkaidővel, elvesztegetett órák… csak hogy néhányat említsünk a várótermi várakozás nehézségei közül. Mindez azonban orvosolható az egészségügyi öngondoskodással (megtakarítással) és a magánegészségügy választásával! Az OTP Egészségpénztár kampánya épp erre hívja fel a figyelmet. Az – immáron győztes – koncepció több módon is rávilágít a várótermi várakozás problémáira: egyrészt kreatív kisfilmekkel (TV és online megjelenéssel), másrészt egyedi VR váróteremmel.

„Magyarország első VR (virtuális valóság) várójával a Sportkórház betegeinek kedveztünk, akiknek egy speciális szemüveg segítségével tettük értékessé és élménydússá a várakozás perceit. A kampány persze még korántsem ért véget, hamarosan újra meglepjük a várakozó betegeket!” – foglalta össze a különleges akciót Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója.

A kampány az International Business Awards zsűrijének figyelmét is felkeltette. Hogy miért? A – világ minden tájáról érkező – 270 fős zsűri a téma fontosságát, a megközelítés újszerűségét, valamint a kampány mérhető üzleti eredményeit is méltatta, így 74 ország 3900 nevezése közül az OTP Egészségpénztár koncepcióját tüntette ki az arany fokozattal, azaz a Stevie Awards díjjal.

A 2017 tavaszán indult kampányötletét Pénztárunk statisztikai adatai, valamint az OTP Öngondoskodási Index eredményei inspirálták. Világosan megmutatták ugyanis, hogy bár a lakosság fontosnak tartja az egészségügyi öngondoskodást, mégis kevesen takarékoskodnak ilyen célból. Ám az is megfigyelhető, hogy évről évre egyre többen költenek magánegészségügyi kezelésekre. A kampány hatásáról a rangos díjon túl a számok is árulkodnak: 2017-ben alig 1 év alatt 36%-kal emelkedett az OTP Egészségpénztárhoz érkező egyéni befizetések összege.

Az OTP Egészségpénztár kampánya korábban egyéb megmérettetésen is diadalmaskodott: első helyet nyert el a – régió legnagyobb PR-versenyének számító – Eventiada Awards-on „Best Public Awereness Campaign” kategóriában (11 ország 1000 pályázója közül), valamint a SABRE Awards döntőjébe is bejutott.

„A munka nem várhat” kampány kreatív elemeit, a médiatervet, illetve a filmeket Pénztárunk megbízásából a Café Communications készítette.

További információ: varotermivakacio.hu


Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő-péntek7:30-20:00

Újra nyit személyes ügyfélszolgálatunk

2020. június 15-től újra várja Önt személyes ügyfélszolgálatunk, a korábban megszokott (lent jelzett) nyitvatartási időben.
Kérjük, saját és kollégáink egészsége érdekében viseljen maszkot ügyfélszolgálatunkon. Köszönjük!
Emellett ügyfélszolgálatos kollégáink továbbra is rendelkezésére állnak:

- telefonon,
- e-mailben,
- és chat-en keresztül is.

Cím:
1133 Budapest, Váci út 80. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
Hétfő: 7.45-17.00
Kedd-péntek: 7.45-16.00
E-mail cím:
info@otpep.hu
Bankszámlaszám:
11703006-20411440
További oldalak:
www.otpportalok.hu
www.golyavaro.hu
www.feltoltommagam.hu
www.facebook.com/otpep
www.instagram.com/otpep
www.youtube.com/user/otppenztarak