Már a dm-ben is fizethet OTP egészségpénztári kártyájával!

Az OTP Egészségpénztár arra törekszik, hogy a szolgáltatások igénybe vétele minél egyszerűbb legyen Önnek. Ennek érdekében folyamatosan fejlődik a kártyaelfogadói hálózat, melynek eredményeképpen, már a DM-ben is használható az OTP egészségpénztári kártya.

A DM termékpalettáján sok olyan termék van, amely az OTP Egészségpénztárban elszámolható, azonban eddig csak a készpénzfizetési számla utólagos benyújtására volt lehetőség. Mostantól ez megváltozik, és a DM azon túl, hogy elfogadja az OTP egészségpénztári kártyát, még abba is segít, hogy melyek az elszámolható termékek.

A listát érdemes áttanulmányozni, hiszen olyan napi fogyasztási cikkeket vásárolhatunk egyszerűen egészségkártyával, mint pl. a babaápolási termékek (pelenkák, baba fürdetők, tápszerek, popsi krémek, cumik, babák számára készült naptejek, a bébi törlőkendők stb.), gyógyszerek, vitaminok és homeopátiás készítmények, valamint gluténmentes élelmiszerek. De akár terhességi tesztet, gumióvszert, egészségügyi betétet, szemüveget, sőt egyes fogápolási termékeket is fizethetünk egészségkártyával! Az elfogadható termékek listája elérhető a DM honlapján.

Az sem probléma, ha vásárláskor nincs elég pénz az egészségkártyáján, hiszen a Simple okostelefon alkalmazás segítségével (előzetes regisztrációt követően) akár sorban állás közben is ellenőrizheti, és szükség esetén fel is töltheti egészségkártyáját bankkártyájával. Ezen túlmentően az OTP Portálokon is tud azonnali bankkártyás feltöltést kezdeményezni a vásárlás előtt, így a DM-ben vásárolt termék után is érvényesíteni tudja befizetett személyi jövedelemadójából a 20%-os adó-visszatérítést.

Nagyon fontos, hogy az OTP egészségpénztári kártyával történő fizetés szándékát a kasszánál előre jelezze. Ha ezt nem teszi meg, akkor a pénztárosnak elölről kell kezdenie az árleolvasást! Ne feledje, hogy a vásárlás során a Pénztárnál elkérhetik tagsági okiratszámát és/vagy lakcímét csakúgy, mint a gyógyszertári vásárlások alkalmával.

Hasonló cikkek

Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő-péntek7:30-20:00

Nyitva tartás a személyes ügyfélszolgálatunkon

Ügyfélszolgálatunk az alábbi nyitvatartási időben várja Önt
(1138 Budapest, Váci út 135-139. OTP Bank fiók):
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.00

Foglaljon időpontot kollégáinkhoz!

Ha előre foglal időpontot, akkor a Váci úti ügyfélszolgálatunkon várakozás nélkül fogadjuk, az Önnek megfelelő időpontban (legkorábban 2 munkanap múlva).
Az időpontfoglalást egyszerűen, online elvégezheti az alábbi linkre kattintva.

Időpontot foglalok

Emellett ügyfélszolgálatos kollégáink rendelkezésére állnak:
- telefonon (H-P: 7.30-20.00),
- e-mailben,
- és chat-en (H-P: 8.00-18.00) keresztül is.

Számlák személyes leadása:

OTP Egészségpénztári számláit várakozás nélkül, egyszerűen leadhatja az ügyfélszolgálaton elhelyezett számlagyűjtő dobozban (1138 Budapest, Váci út 135-139. OTP Bank fiók).

Cím:
1138 Budapest, Váci út 135-139. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd-péntek: 8.00 - 16.00
E-mail cím:
info@otpep.hu
Bankszámlaszám:
11703006-20411440
Adószám:
18105564-2-41
További oldalak:
www.otpportalok.hu
www.golyavaro.hu
www.facebook.com/otpep
www.instagram.com/otpep
www.youtube.com/user/otppenztarak