Használja OTP egészségpénztári kártyáját már webshop-ban is!

Az OTP Egészségpénztár folyamatos informatikai fejlesztései eredményeképpen egészségpénztári kártyáját már web-es vásárlásokhoz is használhatja a jogszabályokban előírt termékek vásárlására. Vásároljon Ön is egészségpénztári számláról elszámolható termékeket webáruházban. Intézze egészségpénztári vásárlásait is már kényelmesen, otthonról és a 20% adó-visszatérítésen túl, spóroljon idejével és energiájával is, akár saját részre vásárol, akár szeretteinek ajándékba.

Itt könnyedén megtalálhatja azokat az elszámolható gyógyászati termékeket, amelyekre Önnek vagy családjának szüksége lehet. Ez lehet egy kényelmes matrac, gerincnyújtó pad, gyógylámpa, különböző masszírozó termékek, pulzusmérő óra, vérnyomás és vércukorszint mérők, esetleg gyógylábbelik.

Természetesen a fent leírtak nem csak a kényelmes vásárlást és az ezzel járó idő megtakarítást garantálják, hanem a webshopok általában ki is emelik az egészségpénztárak által elfogadott és/vagy egészségkártyával megvásárolható termékeket, ezzel is segítve a vásárlókat az eligazodásban. Emellett ezek a vásárlások biztonságosak is, hiszen a vásárlás során a megbízható áruházak biztosítanak egy meghatározott idejű elállási/felmondási jogot is a vásárolt termékek vonatkozásában. A fizetés történhet egészségpénztári kártyával, ebben az esetben Önnek nem kell gondoskodnia a számla Pénztárhoz való eljuttatásáról, mert az elszámolást az adott webshop intézi közvetlenül a Pénztárral. A készpénzes fizetés esetén pedig utánvéttel az áru személyes átvételekor lehet kiegyenlíteni a fizetendő ellenértéket. Ebben az esetben természetesen Önnek, azaz a Pénztártagnak kell gondoskodnia a számla Pénztárhoz történő benyújtásáról a Pénztár levelezési címére: 1369 Budapest 5. Pf. 362.

Az áru átvétele általában több módon is lehetséges:

 • akár közvetlen házhoz szállítással, vagy
 • bizonyos átvételi pontokon (GLS CsomagPont, Pick-Pack Pont, Postai Pont, stb.)
  Ez utóbbi azért praktikus, mert nem kell alkalmazkodnunk a kiszállítás idejéhez, hanem amikor nekünk megfelelő, akkor személyesen és gyorsan átvehetjük a már kiválasztott és kifizetett terméket.
  Az OTP Egészségpénztár most és a jövőben is szem előtt tartja a Pénztártagjai mind színvonalasabb tájékoztatását és a szolgáltatások megismertetését, annak érdekében, hogy Ön és családja hasznos információkhoz jusson. Ennek érdekében, az alábbiakban felsoroljuk azon áruházakat, ahol már a web-en vásárolhatnak, megkülönböztetve azon áruházakat, ahol már kártyával is vásárolhatnak.

Kártyás vásárlás

Az alábbi webáruházakban pedig készpénzzel vásárolhat

 • Gyógylábbelik: Scholl
 • Gyógyászati segédeszközök: Beurer Medical
 • Gyógyszerek és gyógytermékek: Pirula Patika
 • Pelenkák, gyógyászati segédeszközök: Pelenka Online
  Éljen Ön is a lehetőséggel és vásároljon kényelmesen ajándékot webshopban akár az egészségpénztári kártyájával!

Amennyiben Ön az OTP Egészségpénztár szolgáltató partnere, és szeretne szerződést kötni annak érdekében, hogy az OTP Egészségpénztár kártyáit is el tudja fogadni üzletében, akkor kérjük, hogy ez irányú igényét jelezze felénk a marketing@otpep.hu címre küldött levélben.

Hasonló cikkek

Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő-péntek7:30-20:00

Nyitva tartás a személyes ügyfélszolgálatunkon

Ügyfélszolgálatunk az alábbi nyitvatartási időben várja Önt
(1138 Budapest, Váci út 135-139. OTP Bank fiók):
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.00

Foglaljon időpontot kollégáinkhoz!

Ha előre foglal időpontot, akkor a Váci úti ügyfélszolgálatunkon várakozás nélkül fogadjuk, az Önnek megfelelő időpontban (legkorábban 2 munkanap múlva).
Az időpontfoglalást egyszerűen, online elvégezheti az alábbi linkre kattintva.

Időpontot foglalok

Emellett ügyfélszolgálatos kollégáink rendelkezésére állnak:
- telefonon (H-P: 7.30-20.00),
- e-mailben,
- és chat-en (H-P: 8.00-18.00) keresztül is.

Számlák személyes leadása:

OTP Egészségpénztári számláit várakozás nélkül, egyszerűen leadhatja az ügyfélszolgálaton elhelyezett számlagyűjtő dobozban (1138 Budapest, Váci út 135-139. OTP Bank fiók).

Cím:
1138 Budapest, Váci út 135-139. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd-péntek: 8.00 - 16.00
E-mail cím:
info@otpep.hu
Bankszámlaszám:
11703006-20411440
Adószám:
18105564-2-41
További oldalak:
www.otpportalok.hu
www.golyavaro.hu
www.facebook.com/otpep
www.instagram.com/otpep
www.youtube.com/user/otppenztarak