Használja OTP egészségpénztári kártyáját
már webshop-ban is!

Az OTP Egészségpénztár folyamatos informatikai fejlesztései eredményeképpen egészségpénztári kártyáját már web-es vásárlásokhoz is használhatja a jogszabályokban előírt termékek vásárlására. Vásároljon Ön is egészségpénztári számláról elszámolható termékeket webáruházban. Intézze egészségpénztári vásárlásait is már kényelmesen, otthonról és a 20% adó-visszatérítésen túl, spóroljon idejével és energiájával is.

Karácsony közeledtével ez különösen jó hír, hiszen szeretteinknek az ajándékról való gondoskodás és utána járás nem egyszerű feladat. A webáruházakban otthonról kényelmesen megvásárolhatóak a termékek utazgatás és a nagy áruházakban történő tolongás nélkül. Itt is könnyedén megtalálhatja azokat a gyógyászati termékeket, amelyekre Önnek vagy családjának szüksége lehet. Ez lehet egy kényelmes matrac, gerincnyújtó pad, gyógylámpa, különböző masszírozó termékek, pulzusmérő óra, vérnyomás és vércukorszint mérők, esetleg gyógylábbelikk.

Természetesen a fent leírtak nem csak a kényelmes vásárlást és az ezzel járó idő megtakarítást garantálják, hanem a webshopok általában ki is emelik az egészségpénztárak által elfogadott és/vagy egészségkártyával megvásárolható termékeket ezzel is segítve a vásárlókat az eligazodásban. Emellett ezek a vásárlások biztonságosak is, hiszen a vásárlás során a megbízható áruházak biztosítanak egy meghatározott idejű elállási/felmondási jogot is a vásárolt termékek vonatkozásában. A fizetés történhet egészségpénztári kártyával, ebben az estben Önnek nem kell gondoskodnia a számla Pénztárhoz való eljuttatásáról, mert az elszámolást az adott webshop intézi közvetlenül a Pénztárral. A készpénzes fizetés esetén pedig utánvéttel az áru személyes átvételekor lehet kiegyenlíteni a fizetendő ellenértéket. Ebben az esetben természetesen Önnek, azaz a Pénztártagnak kell gondoskodnia a számla Pénztárhoz történő benyújtásáról a Pénztár levelezési címére: 1369 Budapest 5. Pf. 362.

Az áru átvétele általában több módon is lehetséges:

  • akár közvetlen házhoz szállítással, vagy
  • bizonyos átvételi pontokon (GLS CsomagPont, Pick-Pack Pont, Postai Pont, stb.)

Ez utóbbi azért praktikus, mert nem kell alkalmazkodnunk a kiszállítás idejéhez, hanem amikor nekünk megfelelő, akkor személyes és gyorsan átvehetjük a már kiválasztott és kifizetett terméket.

Az OTP Egészségpénztár most és a jövőben is szem előtt tartja a Pénztártagjai mind színvonalasabb tájékoztatását és a szolgáltatások megismertetését, annak érdekében, hogy Ön és családja hasznos információkhoz jusson. Ennek érdekében, az alábbiakban felsoroljuk azon áruházakat, ahol már a web-en vásárolhatnak, megkülönböztetve azon áruházakat, ahol már kártyával is vásárolhatnak.

Kártyás vásárlás

Az alábbi webáruházakban pedig készpénzzel vásárolhat

Éljen Ön is a lehetőséggel és vásároljon kényelmesen ajándékot webshopban akár az egészségpénztári kártyájával!

Amennyiben Ön az OTP Egészségpénztár szolgáltató partnere, és szeretne szerződést kötni annak érdekében, hogy az OTP Egészségpénztár kártyáit is el tudja fogadni üzletében, akkor kérjük, hogy ez irányú igényét jelezze felénk a marketing@otpep.hu elektronikus levelezési címre küldött levélben.


Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat

Az alábbi időpontokban hívható:
hétfő8:00-20:00
kedd-péntek8:00-18:00

Vagy jöjjön el hozzánk személyesen

Cím:
1133 Budapest, Váci út 80. (OTP Bank fiók)
Levelezési cím:
1369 Budapest 5. Pf. 362
Nyitvatartás:
hétfő7:45-17:00
kedd-péntek7:45-16:00
E-mail cím:
info@otpep.hu